Close
EN
« Tilbage til porteføljen
Image Alt

Om VT

Visually Thinking er et multidisciplinært mindre designhus, med base i hjertet af det smukke Sydfyn. Vi består af en international gruppe af eksperter og designere med mange års erfaring inden for branchen, som tilsammen har mange facetter at spille på og har indsigt inden for stort set alle grene design. Ethvert projekt bliver angrebet med entustiasme og iver efter at skabe den optimale løsning for dig som kunde. Vi elsker, hvad vi gør, og dét smitter af på vores resultater. Vi lytter til dine idéer, og giver sparring så vi sammen med dig, finder den bedste måde, at bringe dine projekter til live.

 

Visually Thinking er lille, men velskabt, og vi tilbyder service som var vi et større mediehus, men uden mediehusets prissætning. Vores portefølje af kunder omfatter små og mellemstore virksomheder (SME), iværksættere, NGO’er, veletablerede virksomheder, EU institutioner mv. verden over. Hvis du leder efter hjælp til grafisk design til at få liv i iværksætterdrømmen eller give dit veletablerede brand et friskt udtryk så giv os et ring.

kaffe grafisk designer thurø

Lad os sammen skabe en gribende fortællling!

Hvorfor vælge os?

1

Design er måske sjælen af VT, men vore hjerter banker for samarbejdet med vore kunder. For os, er integrationen mellem kunderne og deres behov og designprocessen essential for at transformere de gode ideer til fantastiske løsninger.
02

VT har specialiseret sig i at levere løsninger og service af den højeste kvalitet, men til overkommelige priser. Hvordan gør vi det? Vi bruger vore ressourcer på talent, og anvender teknology til at samle vores internationale hold på effektiv, virtuel basis.
3

Vores mål er at hjælpe kunde til at finde den enkleste og optimale løsning på komplekse forespørgsler. Afhængigt af opgaven, er vores første løsningsforslag kunden i hænde inden for en til tre dage.
04

På grund af VT’s flade organization, kan du forvente personligt og direkte samarbejde. Vi følger dig gennem design udviklingsfasen, for at skræddersy projektet til dine behov, og vi er aldrig længere væk end et opkald eller en mail.

Anbefalinger.

Kunderne siger

01

Jeg har været glad for at samarbejde med Visually Thinking. Vores bekymringer blev forstået, og det udførte arbejde overgik vores forventninger. Du vil være i gode hænder!

Audrey Krzemien, Project Director, Downtown Europe
02

Agnieszka har arbejdet på seks projekter for us, med design og formatering af 30-50 siders årlige rapporter. Hun har produceret fremragende resultater, rettidigt og inden for budgettet, og hendes proffessionalisme og personlighed gjorde hende til en fornøjelse at arbejde sammen med.

Jonathan Webb-Scott, Founder, Impact Leap
03

Agnieszka er super dygtig med masser god idéer. Flot og yderst professionelt arbejde, og rigtig god betjening. Vil varmt anbefale Visually Thinking.

Barbara Nicholaisen, Ejer, B Studio
04

Fremragende grafisk designer - så begejstret og kreativ, og hvad der betyder meget, så er hun meget lydhør og opmærksom på kundens behov! Det var en virkelig fornøjelse at arbejde med hende, og det endelige produkt overgik vores forventninger! Vi anbefaler helt Agnieszka's tjenester!

Aleksandra Baranska, Zieloni Bruksela
05

At arbejde med Visually Thinking er altid en berigende oplevelse af kreativitet, præcision og hurtige svar. VT går den ekstra mil for at sikre, at din kundeoplevelse altid er i topklasse. Mine højeste anbefalinger givet.

Morten Gyllenborg, CSO Strategic Development and Public Affairs, Solum
06

Agnieszka er en virkelig kreativ, innovativ designer, som former dine ideer til opfindsomme præsentationer som illustrationer til documenter og logoer til marketing og reklamer.

Stephen Fox, Horizon 2020 Adviser & Project Broker, Panliska Ltd
07

Agnieszka har designet tre logoer for os i Horizon 2020 projekter. Hun var altid hurtig og forstod til perfektion projekternes mål takket være hendes samarbejdsform med kunden gennem udviklingen af kerneideen. Hun var også ansvarlig for at designe og redigere en hvidbog om distribution af elektricitet i Europa, som var godt designet med et fokus på at hjælpe læseren med at visualisere forslagenes kontinuitet.

Santi Martines, Chef Executive & Founder, Km0.energy
08

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Agnieszka på flere grafiske designprojekter med emner omkring energieffektivitet. Hun er en meget kreativ proffessionel, som forstår kundens behov og leverer høj kvalitet til tiden. Hun fastholder en positiv tilgang og forstår EU politikker om energi, hvilket er en stor hjælp.

Katarzyna Wardal, EU Public Affairs Manager, Knauf Insulation
09

Vi har arbejdet med Visually Thinking på branding-projekter fordelt på tre aktivitetstyper – udvikling af branding, logoer og websites samt markedsføringsmaterialer. Holdet bag Visually Thinking er nemme at arbejde sammen med, lyttede til vores ideer og realiserede dem. Vi var meget tilfredse med de færdige produkter, og vil anbefale Visually Thinikng til enhver som leder efter et effektivt og kreativt bureau som kan forbedre ens eget brand.

Adrian McConnell, Chief Executive, Safety Health Environment
010

At arbejde med teamet bag Visually Thinking var så enkel en proces! De var åbne for forslag, involverede mig som kunde gennem hele designudviklingen og var altid til at få fat på når jeg rakte ud til dem. Jeg er taknemmelig for deres strålende samarbejde om udviklingen tage 'Sabor a Mexico DK' til næste niveau.

Esther Estrada Bustamante, Ejer, Sabor a Mexico DK
011

Agnieszka er en meget pligtopfyldende person. Arbejdet bliver udført hurtigt og godt. Hun står til rådighed og har tålmodighed. Vi anbefaler bestemt Visually Thinking.

Chloé Drèze, Project Coordinator, Downtown Europe