Close
EN
« Tilbage til porteføljen
Agnieszka Eva Juszczyk, graphic designer and founder of VisuallyThinking.dk

Hvert Design Fortæller En Historie.

Hej med dig, tak fordi du kigger forbi. Mit navn er Agnieszka, jeg er grafisk designer og grundlægger af Visually Thinking. Jeg vil meget gerne fortælle dig om vores idé.

Jeg er en kreativ tænker, visuel historiefortæller og grafisk designer. Mit eventyr med kunst og design startede i en meget ung alder og blev med tiden en passion for at udvikle spændende fortællinger og visuelt sprog i mit arbejde.

Visually Thinking blev etableret i maj 2017, da jeg efter lang tids overvejelse, besluttede at forlade de store kontorbygninger, og forfølge min drøm og min passion i stedet. Gennem Visually Thinking puljede jeg al min erfaring og anvendte det på mangeartede designprojekter, både digitale og fysiske, i begyndelsen målrettet mod at støtte mindre, ud-på-en-mission virksomheder til at blive set.

Siden da er porteføljen vokset eksponentielt og holdet bad VT har udviklet sig sammen med den, senest med tilføjelsen af de to talentfulde eksperter Malgosia og Tomasz (IT Udviklere) og Marion ( PR & Kommunikationsspecialist)– jo flere, des bedre. Gennem hele forløbet, er det vores ypperste mål, at fortælle vores kunders historier, gøre deres varemærker tydelige og give dem gennemslagskraft.

Om du synes Visually Thinking kan være et godt match til dit projekt, eller du blot vil sparre om et par ideer, så er du velkommen til at kontakte os hér eller sende os en linje eller to på design@visuallythinking.dk.

Lad os sammen skabe en gribende fortælling!