Close
EN
« Tilbage til porteføljen

Agrafka

Scope: Visuel identitet (logodesign, visitkort osv.), Webdesign og Visuals (online bannere, SoME-indlægsskabeloner)..

Om kunden: AGRAFKA eller “Sikkerhedsnål” på polsk, er et familieterapicenter, der tilbyder psykologisk hjælp og støtte i udviklingen af ​​børn, unge og voksne. Deres slogan er “Spinamy Relacje”, som kan oversættes som “Vi binder relationer sammen”.

De bruger en holistisk tilgang baseret på ideen om familien som et system, hvor hver af dens medlemmer spiller en vigtig og unik rolle. AGRAFKA mener, at inddragelse af forældre i den terapeutiske proces for deres børn har gavnlige virkninger for hele familien. De tilbyder viden og støtte til at søge efter løsninger sammen, giver konkrete værktøjer og styrker kompetencer.

Sammensat af et team af kvalificerede specialister med mange års erfaring i assisterende og terapeutisk arbejde, udvider AGRAFKAs psykologer og undervisere konstant deres viden med den nyeste forskning og terapeutiske teknikker gennem uddannelse, postgraduate kurser og konferencer.

AGRAFKA arbejder ud fra, at den psykologiske uddannelse af forældre og værger i forhold til et barns udvikling, især dem med forskellige udviklingsvanskeligheder, giver det nødvendige grundlag for at forstå en ung og give dem effektiv hjælp.

Projektoverblik: Logo: Kunden efterspurgte et minimalistisk design med to visuelle elementer: familieenheden og en sikkerhedsnål. Paletten var derfor enkel, minimalistisk og monokromatisk og at bruge varme farver til at producere en beroligende og rolig effekt – grøn og marineblå som den primære palet, beige som den sekundære palet samt gul og magenta som accentfarver. Hjemmeside: Som spejling af logoet skulle hjemmesiden gendesignes til bruge et rent, fedt og minimalistisk design med begrænset brug af farver.

Design tilgang:

Ved design af hjemmesiden og logoet fokuserede vi på billeder, der fremkalder komfort, sikkerhed, balance og fred. Vi har brugt bløde former som bobler og cirkler til de grafiske elementer og havde nøgleord i tankerne: glæde, forhold, mennesker, dialog, tryghed, at finde løsninger ved valg af billeder til hjemmesiden.

Projektmål / Foreslået løsning: Udvikling af en tilpasset hjemmside med webshope, baseret på WordPress CMS systemet med et friskt, moderne udtryk samt et tydeligt og anvendeligt administrationspanel – for at øge eksponeringen, skabe flere leads og resultere i større overordnet succes.

Klient:

Industri:

Mental Sundhed

Date: