Close
EN
« Tilbage til porteføljen

Eurima

Scope: Infografik, GIF og design af print.

Om kunden: Eurima er paraplyorganisation for den europæiske isoleringsindustri, og repræsenterer interessen for alle større mineraluldsproducenter over hele Europa. Eurima blev grundlagt I 1959 for at fremme øgede standarder og reguleringer vedr. brugen af isoleringsmaterialer. Organisationen har udviklet sig i takt med øget miljømæssigt fokus fra samfundet, naturligvis særligt under hensyntagen til energieffektivitet i bygninger.

Projekt 1 – overblik: Design af infographics om “årets opskrift”. Designet var målrettet at få opmærksomhed hos europaparlamentsmedlemmer og -stab, omkring energieffektivitet på en ikke-konventionel made. VTs vindende koncept blev udformet som en madopskrift, hvor hver ingrediens var relateret til et budskab i manifestet fra organisationen.

Projekt 2 – overblik: Design af infographics under overskriften “Fornybar energi er for værdifuld til at smide væk”. Det involverede opfriskende design af tidligere grafiske elementer som illustrerer fordelene ved at investere i energieffektivitet.

Klient:

Industri:

Byggeri, NGO

Date: