Close
EN
« Tilbage til porteføljen

Renew Energy A/S

Scope: Brandring og hjemmesidedesign.

Om kunden: Renew Energy A/S er en ingeniørvirksomhed, der yder fokuseret rådgivning inden for bæredygtig bioenergiproduktion, biogas og flydende biobrændsler.

Projektoverblik: Renew Energy A/S’ hjemmeside krævede en fornyelse for at opnå et mere moderne “look and feel”, som omfattede opdatering af indhold, forfriskende layouts og forbedring af navigationen for bedre konverteringer og webstedsydelse.

Kunderne anmodede om, at hjemmesiden blev redesignet med en minimal følelse: enkel, men modig og mere corporate i tone, uden at blive farveløs. I betragtning af virksomhedens bæredygtige karakter skulle paletten være jordagtig og minde om farverne i naturen: grøn, marineblå, blågrøn, grå.

Design tilgang: Ved redesignet af hjemmesiden fokuserede vi på enkle og klare billeder, silhuet af ensfarvet grafik, mærkede illustrationer og naturbaserede fotos og casestudier. Den anvendte skrifttype er klar og professionel, men blød.

Projektmål / Foreslået løsning: Udvikling af en tilpasset hjemmside, baseret på WordPress CMS systemet med et friskt, moderne udtryk samt et tydeligt og anvendeligt administrationspanel – for at øge eksponeringen, skabe flere leads og resultere i større overordnet succes.

Industri:

Vedvarende energi

Date: