Close
EN
« Tilbage til porteføljen

RNP

Scope: Visuel identitet og hjemmesidedesign.

 

Om Kunden: Renewables Networking Platform (RNP) er et 4-årigt projekt startet i marts 2017 af syv EU organisationer (EUFORES, ECOFYS, EREF, Technische Universitat Wien, Fraunhofer ISI, Eclareon, Energy Cities) og er støttet af Europakommissionen.

 

Projektoverblik: Skab et iøjnefaldende logo og ny visuel identitet til deres europæiske projekt om vedvarende energi, baseret på fraværet af “grønne farver”! Designet skulle være i tråd med EU institutionerns design guidelines, men have sin eget særlige visuelle identitet.

 

Logoet blev til gennem iterationer af samarbejdet. Nøgleelementet var Europaparlamentets mødesal, som et vink til samarbejdet mellem projektdeltagerne og de understøttende institutioner. Vi brugte en blå-lilla farvepalette for at skabe den særlige identitet. Logoet fungerer som en færdig enhed, men kan også bruges alene eller som vandmærke.

 

Hjemmesidens visuelle udtryk er nøje tilpasset til EU’s design, ligesom også logoet er det, med målet at skabe et skarpt, moderne look. Siden er udviklet sammen med Sigma.ink.

Klient:

Industri:

Vedvarende energi, EU projekt og institutioner

Date: